26.9.2016

PinterestPinterest


Mikä ihana tapa, kerätä kaikki tarinaan liittyvät mielikuvat yhdelle sivulle. Visuaalisuus helpottaa kirjoittamista. Pinterestiin unohtuu helposti tuntikausiksi, mutta päivinä jolloin on tarkoitus herätellä ajatuksia tarinan tiimoilta, käytetty aika on hyödyksi myöhempää kirjoittamista ajatellen. 

Kuvakäsikirjoituksen luominen Pinterest tauluun on yksinkertaista. Palveluun on helppo kirjautua facebook tilillä ja alkaa koota ensimmäistä taulua. Kun koneelle asentaa Pinterest "täpin" voi nettiä selatessa poimia Pinterest tauluun kuvia kaikilta mahdollisilta sivuilta. 

Pinterestissä on paljon valmiita kuvakäsikirjoituksia, niistä voi hakea ideaa, tai vain poimia kuvia, jotka sopivat omaan tarinaan. Pinterestissä ei varastamista tunneta, vaan kaikki kuvat ovat vapaasti tallennettavissa omalle taululle. 

Tällä hetkellä työpöydällä muhiva tarinani näyttää kuvina tältä. Tiedän että jos joku toinen kirjoittaisi, näitä kuvia tarinassa käyttäen, tarina olisi jotain muuta kuin omani. Syystä että jokaisen meidän mielikuvitus kulkee omia polkujaan, sen mukaan mitä olemme kokeneet, nähneet ja miten mielipiteemme ovat kehittyneet. 

Pinterest on mainio paikka tallentaa niin kirjoittamiseen liittyviä kuvia, kuin ruokaohjeita, käsityöohjeita, askarteluvinkkejä, mitä tahansa elämään liittyvää. Ajoittain teen huimia sukelluksia historiaan Pinterestin kautta. Kuvaa klikatessa kun pääsee suoraan sivustolle josta kuva on poimittu. 


Joko olet kokeillut Pinterestiä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti