14.8.2016

Tänään minua...

Suretti se että kesä kääntyy vääjäämättä kohti syksyä.


Ärsytti etten ole huomannut tv:stä sarjaa Camilla Plum ja säilöjän niksit. Tänään tuli osa 5. Ohjelmat ovat YouTubessa, mutta tanskankielen taitoni on hieman heikko. Ärsyttää että tätä ei Areenassa katsellakkaan, muuten kuin suorana lähetysaikaan.

Mietitytti: Olemme poistamassa olohuoneesta seinää, mietin missä järjestyksessä ja miten työ kannattaisi hoitaa. Tämä tv:n takana oleva seinä on tarkoitus purkaa, jotta olohuoneen koko tuplaantuu. (Taidan olla remonttiaddikti, en malta olla kovinkaan pitkiä aikoja remontoimatta)

Stressasi se että kasvimaalla on paljon vesiheinää ja muutakin ylimääräistä kasvustoa. On satanut niin monta päivää, ettei nurmen leikkuustakaan ole tullut mitään.

 

Huoletti huolehdin melko vähän, hoidan asiat säntillisesti. Aikuistuvista lapsista kannan huolta, miten pärjäävät elämän tyrskyissä.


Harmitti etteivät nämä kaksi tunnu tulevan kavereiksi keskenään. Jo kuusi viikkoa Mirri on murissut Tikrulle, aina kun pieni yrittää tulla tekemään tuttavuutta.


Piristi, olin koko päivän pirteä, kiitos hyvien yöunien.


Innosti, säilöntä, tänä kesänä on säilöttävää riittänyt.Ilahdutti että päivä oli kaikin puolin mukava, ja lämpö helli viileämpien päivien jälkeen pihamaalla kulkijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti